Info Stand Lemn Tip A

Cod: SA12913316

Pret: EUR 50.00 50,00€
Fara TVA
Pentru a personaliza Info Stand Lemn Tip A
Livrare
La orice comanda in valoare de peste €50 + TVA beneficiezi de Livrare Gratuita. Pentru comenzile mai mici de €50 + TVA, costul livrarii incepe de la 15 lei
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.

Acest tip de panou este un instrument ideal de comunicare a meniurilor si ofertelor pentru restaurante, fast-food-uri si cafenele. Panoul are un design atractiv si este realizat din lemn masiv si materiale compozite, cu suprafete speciale pentru scris. Scrierea pe tabla se realizeaza cu creta moale sau cu marker special, iar curatarea se face cu un material textil umezit. Acest panou se poate folosi atat la interior, cat si la exterior, fiind rezistent la umiditate.

Mentiune: Desi produsul este rezistent la umiditate, acesta nu trebuie tinut sub actiunea directa a apei.

Puncte forte:
- Rezistent la umiditate
- Durabil
- Ideal pentru restaurante si fast food-uri

Variante:
- Info stand lemn, tip A, pentru scris cu creta: 118 x 47 cm (Dimensiuni); 98 x 47 cm (Suprafata utila) ; 3,5 cm (Latimea ramei)
- Info stand lemn, tip A, pentru scris cu creta: 100 x 60 cm (Dimensiuni); 80 x 60 cm (Suprafata utila); 3,5 cm (Latimea ramei)

Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.