Rama click 40 mm, 2 culori

Cod: SA1319770

Pret: EUR 25.44 25,44€
Fara TVA
Pentru a personaliza Rama click 40 mm, 2 culori
Livrare
La orice comanda in valoare de peste €50 + TVA beneficiezi de Livrare Gratuita. Pentru comenzile mai mici de €50 + TVA, costul livrarii incepe de la 15 lei
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.
Alegeti acum pentru expunerea mesajelor printate sau a posterelor dumneavoastra noile rame click 40 mm! Acestea sunt produse din profil click de aluminiu argintiu mat in combinatie cu negru, cu latimea de 40 mm si au spatele din PVC rigid. Fata acestor rame este dotata cu o folie din PVC cu rol atat de protectie a posterului dumneavoastra, cat si antireflexiv. Colturile acestor rame sunt taiate in unghi de 45 de grade Usurinta cu care se poate schimba posterul de la interior face din acest produs alegerea cea mai buna pentru afisarea diferitelor mesaje. Folositi ingeniosul sistem click, deschideti rama si pur si simplu schimbati posterul prin partea frontala. Fixarea pe perete se face cu dibluri si holtsuruburi (incluse in pachet). In plus, aceste rame pot fi personalizate atat prin serigrafiere, cat si prin aplicarea de folii autoadezive.


Puncte forte:
- Sistem click de deschidere a ramei, foarte usor de folosit
- Aspect elegant, contrast de culori placut si sobru
- Se fixeaza cu usurinta pe perete

Specificatii:
- Latime profil: 40 mm
- Inaltime profil: 15 mm
- Greutate: 2,45 kg

Variante:
- Rama click 40 mm / 45 / negru-argintiu: B2 (500 x 700 mm)
Specificatii
Modele
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.