Rama click dubla fata - 25 mm

Cod: SA1319771

Pret: EUR 30.26 30,26€
Fara TVA
Pentru a personaliza Rama click dubla fata - 25 mm
Livrare
La orice comanda in valoare de peste €50 + TVA beneficiezi de Livrare Gratuita. Pentru comenzile mai mici de €50 + TVA, costul livrarii incepe de la 15 lei
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.


Rame produse din profil de aluminiu de foarte buna calitate, argintiu mat, cu latimea de 25 mm si cu mijloc din polipropilena. Profilele sunt taiate in unghi de 45 de grade si formeaza colturi drepte. Fetele acestor rame sunt dotate cu cate o folie din PVC cu rol atat de protectie a posterului dumneavoastra, cat si antireflexiv. Usurinta cu care se pot schimba posterele face din acest produs alegerea cea mai buna pentru afisarea diferitelor mesaje printate. Folositi ingeniosul sistem click, deschideti rama si pur si simplu schimbati posterele. Fixarea pe tavan/podea se face cu ajutorul cablurilor si elementelor de fixare (nu sunt incluse in pachet) agatate de carlige speciale (incluse in pachet). In plus, rama se poate personaliza fie prin serigrafiere, fie prin aplicarea de folii autoadezive.

IMPORTANT: Produsul se livreaza fara cablurile sau piesele de fixare pe tavan/podea. Acestea se pot comanda separat.

Puncte forte:
- Produs din aluminiu de foarte buna calitate
- Schimbarea mesajelor printate este foarte usoara
- Poate fi mutata cu usurinta dintr-un loc in altul

Specificatii:
- Latime rama: 25 mm
- Grosime rama: 27 mm
- Dimensiuni poster: 500 x 700 mm
- Dimensiuni zona vizibila: 482 x 682 mm
- Greutate: 2,80 kg

Variante:
- Rama click dubla fata, 25 mm / 45 grade: B2 (500 x 700 mm)
Specificatii
Modele
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.