Rama click Fancy 40 mm

Cod: SA1319769

Pret: EUR 22.54 22,54€
Fara TVA
Pentru a personaliza Rama click Fancy 40 mm
Livrare
La orice comanda in valoare de peste €50 + TVA beneficiezi de Livrare Gratuita. Pentru comenzile mai mici de €50 + TVA, costul livrarii incepe de la 15 lei
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.
Una din cele mai bune solutii pentru expunerea mesajelor printate sau a posterelor dumneavoastra este reprezentata de noile rame click Fancy 40 mm. Acestea sunt produse din profil click de aluminiu argintiu mat, cu design elegant, cu latimea de 40 mm si cu spate din PVC rigid. Fata ramelor este acoperita cu o folie din PVC cu rol atat de protectie a posterului dumneavoastra, cat si antireflexiv. Ramele click Fancy au colturile taiate in unghi de 45 de grade, iar usurinta cu care se poate schimba posterul de la interior face din aceste produse alegerea cea mai buna pentru afisarea diferitelor mesaje. Folositi ingeniosul sistem click, deschideti rama si pur si simplu schimbati posterul prin partea frontala. Fixarea pe perete se face cu dibluri si holtsuruburi (incluse in pachet). In plus, aceste rame pot fi personalizate atat prin serigrafiere, cat si prin aplicarea de folii autoadezive.

Puncte forte:
- Sistem click de deschidere a ramei, foarte usor de folosit
- Aspect elegant, design stilat, ce atrage atentia
- Se fixeaza cu usurinta pe perete


Specificatii:
- Latime profil: 40 mm
- Inaltime profil: 22 mm
- Greutate: 2,34 kg


Variante:
- Rama click Fancy 40 mm: B2 (500 x 700 mm)
Specificatii
Modele
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.