Rama Poster Fast

Cod: SA1329778

Pret: EUR 5.32 5,32€
Fara TVA
Pret/buc calculat pentru o comanda minima de 5 bucati.
Pentru a personaliza Rama Poster Fast
Livrare
La orice comanda in valoare de peste €50 + TVA beneficiezi de Livrare Gratuita. Pentru comenzile mai mici de €50 + TVA, costul livrarii incepe de la 15 lei
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.
Sistem complet de expunere cu design compact, produs din aluminiu anodizat, care permite afisarea diferitelor materiale printate de dimensiuni sau greutati mai mari si cu grosimi cuprinse intre 10 si 500 microni, fara a folosi magneti sau pinuri. Constructia ingenioasa, constand in doua profile (unul superior si altul inferior), intre care se expune mesajul printat, permite vizualizarea acestuia din ambele directii. In plus, rama Poster Fast contine elemente interioare din plastic transparent cu rol de sustinere in foarte bune conditii a posterelor expuse. Produsul este livrat dezasamblat, insa montarea sa nu necesita utilizarea de unelte. Este dotat cu agatatori glisante pe profilul superior, care ajuta la o mai usoara montare fie prin suspendare pe tavan, fie pe perete.


Puncte forte:
- Produs din aluminiu de foarte buna calitate
- Schimbarea mesajelor printate este foarte usoara
- Poate fi personalizat fie prin serigrafiere, fie prin aplicarea de folii autoadezive

Specificatii:
- Latime profil: 21 mm
- Greutate: 300 mm: 0,14 kg / 1000 mm: 0,42 kg

Variante (Latime):
- Rama Poster Fast: 300 mm
- Rama Poster Fast: 1000 mm
Specificatii
Modele Rama Poster Fast: 300 mm-5.32
Rama Poster Fast: 1000 mm- 8.56
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.