ARHIVA

Roller Parker Premier Luxury Brown GT

Producator: Parker

Cod: 1876378

Produs indisponibil

Pret: EUR 236.44 236,44€
Fara TVA
Pentru a personaliza Roller Parker Premier Luxury Brown GT
Livrare
Pentru acest produs beneficiezi de Livrare Gratuita.
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.

Corp din alama lacuit cu multiple straturi de rasina epoxidica maro, cizelat cu model liniar placat cu aur roz de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Capac din alama lacuit cu multiple straturi de rasina epoxidica maro, cizelat cu model liniar placat cu aur roz de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Grip din alama placat cu aur roz de 23K
Accesoriile placate cu aur roz de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Mina roller Parker (vezi consumabile)

PARKER PREMIER este o demonstratie de finete, precizie, arta si experienta, toate puse in slujba mestesugului fauririi unui instrument de scris. Daca la acestea adaugam eleganta design-ului si pretiozitatea materialelor din care este faurit PARKER PREMIER obtinem acea performanta si confort al scrierii ce individualizeaza toate instrumentele de scris PARKER.
 

Specificatii
Accesorii Accesoriile placate cu aur roz de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Capac Capac din alama lacuit cu multiple straturi de rasina epoxidica maro, cizelat cu model liniar placat cu aur roz de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Continut - Instrument de scris - Mina roller Parker - Cutie ambalaj originala - Garantie internationala si instructiuni de folosire
Corp Corp din alama lacuit cu multiple straturi de rasina epoxidica maro, cizelat cu model liniar placat cu aur roz de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Dimensiuni Lungime deschis: 153mm
Lungime inchis: 140mm
Latime: 14mm
Greutate: 42g
Garantie Instrumentele de scris Parker sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost
Grip Grip din alama placat cu aur roz de 23K
Mina Mina roller Parker (vezi consumabile)
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.