ARHIVA

Roller Waterman Elegance Black ST

Producator: Waterman

Cod: S0891450

Produs indisponibil

Pret: EUR 265.96 265,96€
Fara TVA

Optiuni disponibile

* Culoare:

Pentru a personaliza Roller Waterman Elegance Black ST
Livrare
Pentru acest produs beneficiezi de Livrare Gratuita.
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.

Accesoriile placate cu argint 925 Mina roller / pix Waterman (vezi consumabile) Capac din alama lacuit cu multistraturi de lac negru Corp din alama lacuit cu multistraturi de lac negru Grip din alama placat cu argint 925 De inspiratie Art Deco, dovada fara cusur a maiestriei tipic frantuzesti a prefacerii metalului in podoaba, aceste instrumente - bijuterie sunt o expresie perfecta a rafinamentului si luxului.

Specificatii
Accesorii Accesoriile placate cu argint 925
Capac Capac din alama lacuit cu multistraturi de lac negru
Continut - Instrument de scris- Mina roller Waterman- Cutie ambalaj originala- Garantie internationala si instructiuni de folosireOptional se poate folosi si mina de pix Waterman, rollerul transformandu-se in pix.Instrumentul de scris suporta atat mina de pix cat si de roller, avand functie dubla (roller sau pix)
Corp Corp din alama lacuit cu multistraturi de lac negru
Dimensiuni Lungime deschis: 163mm
Lungime inchis: 132mm
Latime: 16mm
Greutate: 56,3g
Garantie Instrumentele de scris Waterman sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost
Grip Grip din alama placat cu argint 925
Mina Mina roller / pix Waterman (vezi consumabile)
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.