Servicii personalizare

Cu mici exceptii, toate produsele prezente pe site, se pot personaliza.

Metodele sunt diferite, in functie de materialul si marimea fiecaruia:

 

Tehnici de imprimare

Tehnici de imprimare - Serigrafie1. SERIGRAFIE: este procedeul prin care vopseaua se aplica pe obiectul dorit printr-o sita serigrafica. Acest procedeu se poate aplica pe materiale textile (tricouri, geci, sepci etc.) sau pe materiale solide (agende, calendare, mape etc). In comparatie cu alte metode de imprimare, prin serigrafie grosimea stratului de vopsea obtinut este cea mai mare. Aceasta poate conduce la obtinerea unor efecte speciale care nu pot fi obtinute prin nici o alta tehnica.

2. TAMPOGRAFIE:  procedeul de imprimare a obiectelor de dimensiuni relativ mici (pixuri, brichete, usb-uri, brelocuri, etc), cu suprafete plane sau curbe, prin transferul de vopsea de pe un cliseu - pe obiect, cu ajutorul unui tampon din silicon.  

3. TRANSFER TERMIC: procedeul prin care imaginea este tiparita pe o folie speciala si apoi presata la cald. Prin aceasta tehnica se imprima, in special obiecte textile.  Are numeroase avantaje, cum ar fi obtinerea unor elemente grafice complexe, posibilitatea de imprimare a unor cantitati mici.
 
4.TIMBRU SEC/FOLIO - este procedeul prin care se realizeaza o matrita, care, la o anumita temperatura imprima forma pe obiectul dorit. Se pot imprima materiale precum piele, imitatie piele, carton. Timbrul sec ofera distinctie si eleganta produselor promotionale imprimate. Personalizarea folio este realizata prin aplicarea unei folii aurii sau argintii la temperaturi ridicate, pe matrita.

Tehnici de imprimare - gravura laser

 

 

 

5. GRAVURA  LASER : procedeul de personalizare a obiectelor din metal, lemn, piele, plastic, etc. cu ajutorul laserului. Ofera o calitate si o durabilitate net superioara fata de celelalte proceduri.

 

Tehnici de imprimare - Broderie

 

 

6. BRODERIE: alaturi de gravura, broderia este cea mai eleganta si rezistenta modalitate de personalizare. Se pot broda produse textile:  tricouri, , sepci, hanorace, camasi, proape, halate etc., cu logo-uri simple sau chiar imagini.  

 

 

7. STICKER VOLUMETRIC. Stickerele volumetrice sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital, pe care se aplica o rasina epoxidica transparenta, rigida sau flexibila. Se pot obtine astfel etichete de mici dimensiuni cu un numar nelimitat de culori (calitate foto) si de aproape orice forma geometrica.

8. SUBLIMARE: este procedeul prin care pigmentul de culoare imprimat pe folia speciala patrunde in suprafata obiectului, prin presarea la o temperatura de peste 200 grade. Se poate imprima orice imagine, la orice rezolutie pe obiecte precum tricouri, puzzle-uri, mousepad-uri, lanyard-uri...etc