Set Scrikss Pera 477 Stilou si Pix Negru

Producator: Scrikss

Cod: DMBGH3BBM

Pret: EUR 31.30 31,30€
Fara TVA

Optiuni disponibile

* Culoare:

Pentru a personaliza Set Scrikss Pera 477 Stilou si Pix Negru
Livrare
La orice comanda in valoare de peste €50 + TVA beneficiezi de Livrare Gratuita. Pentru comenzile mai mici de €50 + TVA, costul livrarii incepe de la 15 lei
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.

Pera 477 este lansat in anul 2009 si reprezinta un instrument de scris cu totul de exceptie. El face referire la Pera, vechiul cartier genovez din Istanbul in care traiau cu precadere occidentalii. Asemenea imaginii acestui cartier, el combina perfect elementele orientului cu cele ale occidentului. Acest mixt de forme si stil dau nastere inevitabil gamei Pera 477.

Caracteristici Stilou Pera 477:
- Accesorii din alama placate cu crom. Clip din otel inoxidabil tip arc placat cu crom. - Capac din alama lacuit cu multiple straturi de lac negru lucios. Capacul se inchide prin apasare.
- Corp din alama cizelat cu model wave placat cu crom
- Grip din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra
- Penita din otel inoxidabil polisat, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor.

Caracteristici Pix Pera 477:
- Accesorii din alama placate cu crom. Clip din otel inoxidabil tip arc placat cu crom.
- Corp superior din alama lacuit cu multiple straturi de lac negru lucios
- Mecanism Twist
- Corp inferior din alama cizelat cu model wave placat cu crom
- Mina pix Scrikss Jumbo-tip Parker

Specificatii
Garantie Instrumentele de scris Scrikss sunt garantate pe viata ( 99 de ani ) de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.