Stilou Parker / Penita Fina - F Sonnet Premium Feminine Pearl and Metal

Producator: Parker

Cod: SO947310

Pret: EUR 166.22 166,22€
Fara TVA

Optiuni disponibile

* Culoare:

Pentru a personaliza Stilou Parker / Penita Fina - F Sonnet Premium Feminine Pearl and Metal
Livrare
Pentru acest produs beneficiezi de Livrare Gratuita.
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.

Accesorii placate cu aliaj nichel paladiu si aur roz 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems) Penita de aur masiv 18K placata cu rodiu Capac din alama cizelat cu model arrow, placat cu aliaj nichel paladiu Corp din alama, placat cu multiple straturi de lac alb perlat Grip din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra Gama emblematica a marcii PARKER, SONNET-ul este expresia rafinata a unui modernism elegant combinat cu traditionalismul britanic. Finisajele atent studiate, clipul distinctiv in forma de sageata, aurul pretios sau otelul inoxidabil al penitelor - toate acestea se contopesc intr-o gama de instrumente perfect echilibrate, clasice si moderne in acelasi timp.

Specificatii
Accesorii Accesorii placate cu aliaj nichel paladiu si aur roz 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Capac Capac din alama cizelat cu model arrow, placat cu aliaj nichel paladiu
Continut - Instrument de scris - Convertor de lux Parker montat - Cutie ambalaj originala - Garantie internationala si instructiuni de folosire
Corp Corp din alama, placat cu multiple straturi de lac alb perlat
Dimensiuni Lungime deschis: 150mm
Lungime inchis: 138mm
Latime: 13mm
Greutate: 26g
Garantie Instrumentele de scris Parker sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost
Grip Grip din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra
Penita Penita de aur masiv 18K placata cu rodiu
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.