Stilou Parker / Penita Fina - F Urban Standard Fashion Bay City Blue CT

Producator: Parker

Cod: SO850700

Pret: EUR 29.56 29,56€
Fara TVA

Optiuni disponibile

* Culoare:

Pentru a personaliza Stilou Parker / Penita Fina - F Urban Standard Fashion Bay City Blue CT
Livrare
La orice comanda in valoare de peste €50 + TVA beneficiezi de Livrare Gratuita. Pentru comenzile mai mici de €50 + TVA, costul livrarii incepe de la 15 lei
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.

Accesorii placate cu crom Penita din otel inoxidabil placata cu crom Capac din alama lacuit cu multiple straturi de lac albastru Corp din alama lacuit cu multiple straturi de lac albastru Grip din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra Gama URBAN, moderna si actuala, redefineste practic placerea scrisului. Cu forma sa sofisticata, usor futurista, perfect echilibarata insa pentru confortul scrisului, URBAN reprezinta o declaratie clara de originalitate pe care o face in favoarea posesorului sau. URBAN Premium: o varianta de finisaje premium ce confera o nota de rafinata, eleganta liniilor moderne, deja bine-cunoscute ale gamei URBAN.

Specificatii
Accesorii Accesorii placate cu crom
Capac Capac din alama lacuit cu multiple straturi de lac albastru
Continut - Instrument de scris- Cartus cerneala Parker- Cutie ambalaj originala- Garantie internationala si instructiuni de folosire* Nu contine convertor - se achizitioneaza optional (vezi consumabile)
Corp Corp din alama lacuit cu multiple straturi de lac albastru
Dimensiuni Lungime deschis: 150mm
Lungime inchis: 137mm
Latime: 14mm
Greutate: 29.5g
Garantie Instrumentele de scris Parker sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost
Grip Grip din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra
Penita Penita din otel inoxidabil placata cu crom
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.