Stilou Parker / Penita Fina - F Vector Standard Black CT

Producator: Parker

Cod: SO282520

Pret: EUR 12.08 12,08€
Fara TVA
Pret/buc calculat pentru o comanda minima de 5 bucati.

Optiuni disponibile

* Culoare:

Pentru a personaliza Stilou Parker / Penita Fina - F Vector Standard Black CT
Livrare
La orice comanda in valoare de peste €50 + TVA beneficiezi de Livrare Gratuita. Pentru comenzile mai mici de €50 + TVA, costul livrarii incepe de la 15 lei
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.

Accesorii placate cu crom Penita din otel inoxidabil placata cu crom Capac din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra Corp din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra Grip din otel inoxidabil sablat placat cu crom Exista in viata anumite constante pe care ne bazam in fiecare zi. VECTOR este un instrument pe care te poti baza oricind - este un PARKER. Garantat. VECTOR Premium este o combinatie echilibrata a stiintei si experientei in faurirea instrumentelor de scris cu materialele de calitate si design-ul novator. Finisajul special al suprafetei garanteaza senzatia de confort pe toata durata folosirii instrumentelor.

Specificatii
Accesorii Accesorii placate cu crom
Capac Capac din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra
Continut - Instrument de scris- Cartus cerneala Parker- Cutie ambalaj originala- Garantie internationala si instructiuni de folosire* Nu contine convertor - se achizitioneaza optional (vezi consumabile)
Corp Corp din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) de culoare neagra
Dimensiuni Lungime deschis: 155mm
Lungime inchis: 132mm
Latime: 10mm
Greutate: 9.3g
Garantie Instrumentele de scris Parker sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost
Grip Grip din otel inoxidabil sablat placat cu crom
Penita Penita din otel inoxidabil placata cu crom
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.