New

Stilou Parker / Penita Fina - F Urban Royal Premium Aureate Powder GT

Producator: Parker

Cod: 1931571

Pret: EUR 60.42 60,42€
Fara TVA

Optiuni disponibile

* Culoare:

Pentru a personaliza Stilou Parker / Penita Fina - F Urban Royal Premium Aureate Powder GT
Livrare
Pentru acest produs beneficiezi de Livrare Gratuita.
Retur
Poti returna acest produs daca nu este cel comandat de tine, sau daca prezinta defecte de fabricatie. Costurile aferente pentru inlocuirea lui vor fi suportate integral de noi.

Lansata in anul 2007, gama Urban reprezinta o reusita deplina de integrare a performantelor remarcabile in urbanul cotidian. Designul unic, plin de dinamism si fluenta, impresioneaza utilizatorul inca din prima clipa, potrivindu-se perfect stilului nonconformist caracteristic generatiei tinere. Finisajele ultra moderne completeaza fara echivoc forma sa indrazneata, conturata de linii curbate, extravagante, avangardiste si reprezinta o declaratie clara de originalitate pe care acest instrument de scris o face in favoarea stilului personal al posesorului sau. 

Urban aduce in actualitate un secol de traditie Parker, conjugandu-se fara niciun dezacord cu toate activitatile cotidiene integrandu-se perfect in noua citadela plina de dinamism si efervescenta. Aceasta gama a fost special creata pentru a complimenta discret increderea din spatele fiecarui cuvant ce urmeaza a fi pus pe hartie. 

Stilul sau original, plin de personalitate, redefineste practic placerea scrisului, conferind o nota de rafinament, noblete si eleganta exprimarii regasite in consistenta scrisului de zi cu zi. Urban ne pune in acord cu gandurile si actiunile noastre, ne conecteaza la echilibrul mult dorit in toate cele in care ne regasim si ne inconjuram. Inspre bucuria celor dragi instrumentele de scris din gama Urban pot reprezenta un cadou foarte apreciat, iar pentru dumneavoastra un prieten cotidian ca sa va insoteasca in ale scrisului. 

Gama Royal, lansata in anul 2016 pe piata britanica, reprezinta gama clasica refrisata cu elemente decorative, finasaje si ambalaje noi.

Specificatii
Accesorii de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems). Clip din otel inoxidabil placat cu aur de 23K prin tehnologie PVD
Capac Capac din alama, cizelat cu model triunghiular, placat cu aur de 23K. Capacul se inchide prin apasare
Continut - Instrument de scris
- Cartus cerneala Parker
- Cutie ambalaj originala
- Garantie internationala si instructiuni de folosire

* Nu contine convertor - se achizitioneaza optional (vezi consumabile)
Corp Corp din aluminiu polisat anodizat cu lac gri grafit
Dimensiuni Lungime deschis: 150mm
Latime: 13.00mm
Greutate: 28.30g
Garantie Instrumentele de scris Parker sunt garantate timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost
Grip Grip din aluminiu sablat anodizat cu aur de 23K prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems)
Penita Penita din otel inoxidabil polisat, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor
Trebuie sa te loghezi pentru a-ti spune opinia.