Termeni si conditii

Bine ati venit la ProAdvertising!

Serviciile si produsele noastre sunt furnizate în următoarele termeni si conditii:.

Termeni si conditii

Site-ul www.proadvertising.ro. este administrat de Beta Impex 96 srl, RO 8171243,numar de inregistrare la registrul comertului J40/840/1996, sediu social: Str. Austrului nr.18.ap.3, Sector 2, Bucuresti, punct de lucru: Str. Mecet nr.33, corp B, ap.2, Sector 2, Bucuresti, cont:RO25RNCN00730049956740001-BCR-sector 2,Tel: 021-320.03.15, Fax: 021-327.11.93, E-mail: office@proadvertising.ro
Beta Impex  permite accesul la site si implicit la continutul site-ului ,atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul "Vizitator" al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul "Utilizator" al site-ului se intelege orice "vizitator" care se inregistreaza ca "utilizator" prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea comenzilor  de produse de pe site.

Informatiile furnizate la inregistrarea in site-ul www.proadvertising.ro vor permite firmei  Beta ImpexSRL sa:

  •     identifice utilizatorii serviciilor sale
  •     transmita informatiile necesare perosanelor fizice sau juridice pentru confirmarea comenzilor
     

Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online wwwproadvertising.ro. Utilizarea acestui site exprima acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din acest document.
Beta Impex   96 poate aduce  modificari asupra continutului site-ului www.proadvertising.ro, modificari de structura, accesibilitate sau poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Beta Impex 96 poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Litigii/Retur

Orice disputa, de orice fel , care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Beta Impex srl, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Produsele returnate (in termen de 10  zile) trebuie sa fie functionale, in parametri normali si sa fie insotite de  factura de achizitie in original.
Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de folosinta, uzura, matuire, deteriorari si trebuie sa aiba ambalajul original.
Produsele care nu se afla in ambalajul original, nu sunt acceptate la retur.
Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor  de pe produse sau ambalaje, atrag refuzul de returnare al produselor.
Prin solicitarea returului, clientul declara ca a luat la cunostinta conditiile prezentate mai sus si este de acord in totalitate.